Македонски

Kelav Kiro

New Member
Mar 4, 2019
17
16
3
17
Здраво другари, сакав ние македонците да имаме тема на кирилица и да видам колку македонци ќе играт на серверо и да се запознаеме доколку веќе не се знаеме.
 

On God

New Member
May 12, 2019
1
0
1
22
Здраво, здраво. Јас заинтересиран за играње, но немам време за жал.
 

Kelav Kiro

New Member
Mar 4, 2019
17
16
3
17
Праќајте песни и слики тука слободно оти неаме свој борд за жал..